Måsten till barnen

Man kanske tror att man är beredd på allt när man väntar barn. Man har läst alla barnböcker man kommer åt, sett videos och pratat med släktingar. Det finns dock några saker som man kanske glömmer att köpa i alla hast att lära sig bli förälder. 

Bärsele

Oumbärligt när man ska börja gå runt med barnet. Det är inte alltid det enklaste att släpa med en barnvagn överallt. Speciellt på vintern och i tuffare situationer kan det vara jobbigt att dra den framför sig i flera timmar. En bärsele håller barnet på plats, den har det varmt och bekvämt samt så får den mycket närhet med föräldern. För mamman eller pappan är det också bra eftersom man får händerna fria. Det enda man behöver till är en skötväska

Skötväskan

En rymlig väska med många fack är ett måste. Man behöver inte köpa precis en skötväska, utan kan köpa en vanlig väska som är pass stor att allting får plats. Det ska ned blöjor, ombyten, nappar, barnmatsburkar, skräppåsar och kanske ens egna saker såsom mobil och börs.

Babynest

En fiffig liten madrass med tjocka kanter så barnet ligger still och inte kan rulla ut. den är också bärbar så man kan lägga ner barnet på bord och soffor och den sover fortfarande sött. Lättare att ha uppsikt över barnet utan att behöva hålla i han eller henne hela dagen och den tajta passformen i babynestet ger barnet lite extra trygghet.