Förbereda barnkalas

Om du är en av många som känt dig stressad inför barnkalaset du ska arrangera kan du använda dig av flera knep för att underlätta situationen.

Du som småbarnsförälder har ofta många andra saker du måste tänka på. Känn därför ingen press på att behöva baka själv. Det finns goda tårtor du kan beställa via många olika caféer och konditorier. De har ofta ett standardsortiment men de kan många gånger också baka den tårtan du efterfrågar. Dessa tårtor bakas av riktiga proffs, därför är det inga problem om du vill ha något skrivet på tårtan. Inte heller om du vill ha ditt barns bild monterat på tårtan.

Ibland är det svårt att hitta allt som behövs till kalaset. Genom att använda internet hittar du ofta hemsidor som samlat allt du kan tänkas behöva. Barnkalaset är en av de sidorna! Där hittar du allt som hör barnkalas till så som ballonger, muffinsformar och girlanger. Här kan du också köpa inbjudningskort, kalashattar och presentpåsar. Allt fler idag väljer att göra sina köp på nätet då utbudet är så mycket större än i de flesta affärer.

Idag har de flesta barnen som inte är väldigt små tillgång till Facebook. Om barnen är tillräckligt gamla kan det vara nog så uppskattat att skicka ut dina inbjudningar via det sociala nätverket. Om det är ett stort kalas med många inbjudningar är det ett enkelt sätt att skicka ut dem på. Du behöver då bara skriva ett mail där du lägger till mottagarna.

Vill man istället bjuda in kompisarna på ett mer traditionellt sätt kan man skicka ut inbjudningskort. Dessa kan man beställa men det går också snabbt att göra dem själv – det finns ofta fina gratismallar för exempelvis Word och då sparar man dessutom lite pengar.

Publicerat i Tips: