Bekväma kläder för träning och lek

Träning och motion är viktigt i alla stadier i livet. Den nyfödda tränar koordination genom att röra på armar och ben, senare tränar barnet genom att krypa och slutligen genom att lära sig gå. Genom hela livet tränar vi sedan kroppen på olika sätt och genom lek och träning underhåller vi vår fysik. Om vi dessutom lägger till aktiviteter där vi utmanar kroppen, bygger vi inte bara uthållighet och muskler, utan vi påverkar även psyket.

Bekväma val

Bekväma kläder är a och o för all typ av aktivitet. Kläder som skaver eller stramar, hämmar viljan att röra sig och risken att bli stilla är större. Mjuka följsamma kläder anpassade för rörelse och aktivitet är det självklara valet för alla åldrar. Att det är självklart innebär inte att att vi följer vårt huvud, många gånger är modet det allra viktigaste och val av kläder kan helt enkelt bli fel för tillfället.

Mode

Idag har modet och trender införlivat det aktiva livet i designen och vardagskläder, jobbkläder och träningsplaggen har tagit ett steg närmare varandra. Hos Sportamore hittar du exempel på plagg som följer årets trender inom sportmodet, likväl inom plagg för vuxna som för barn. Snygga och bekväma plagg gör helt enkelt livet lättare att leka sig genom.