Bra digitalt verktyg för förskolan

Alla barn har rätt att få en bra start under sina första skolår. För att allt ska fungera behöver pedagoger bra verktyg att arbeta med, som både underlättar och effektiviserar arbetet. En digital plattform är ett sådant verktyg.

Hjälp för det löpande arbetet

En digital plattform för förskolor syftar till att förenkla skollivet för både barn, lärare och föräldrar. Verktyget kombinerar planering, bedömning, analys och kommunikation i ett och samma verktyg.

Plattformen hjälper pedagoger att fokusera på varje barns utveckling genom att tillhandahålla en rad smarta funktioner, så som tidsregistrering, in- och utcheckning samt dokumentation. Verktyget låter också föräldrar se sitt barns framsteg i skolan.

Med sitt gränssnitt syftar plattformen till att göra det dagliga arbetet i skolan mer effektivt för alla. Om du tycker att det här låter intressant, läs mer online för att få mer information om dessa plattformar.

Hur föräldrar drar nytta av InfoMentor

Eftersom InfoMentor erbjuder transparens och tillgänglighet kan du som förälder få god insikt i ditt barns viktiga skolgång. Föräldern kan enkelt se barnens framsteg och få reda på om det är något som inte fungerar för barnet på förskolan.

Plattformens funktioner effektiviserar också kommunikationen mellan skola och förälder, vilket erbjuder ett bekvämt sätt för dig som förälder att förbli delaktig i ditt barns utveckling.

Publicerat i Tips: