Planera för barnkalaset

Att planera för barnkalaset kan vara något som vissa gör med sin högerhand. Andra får lägga ner mer tid att komma på saker som ska fixas innan dagen D. Framförallt så är tårtan det som är viktigt på kalaset och att det finns en fiskdamm där barnen får något med sig hem.

Lekar och spel på kalaset

Något som bör finnas på ett kalas är lekar av något slag. Det finns en fördel att planera in något extra som man har i backfickan om det skulle bli tid över. Kanske en klassisk Pinata fylld med godsaker kan vara något som kan hängas upp och barnen får avsluta hela kalaset med. Det finns massor med spännande saker på nätet som kan beställas hem till kalaset. Något annat som kan vara skoj är att ställa upp ett bord med pysselsaker där man kan om man inte vill leka sätta sig och pyssla en stund.

Bestäm en starttid och sluttid

Det är lika viktigt att bestämma när kalaset ska avslutas som när det startar. Det är bra för föräldrar att veta när det kan hämta upp sina barn. En starttid är ju naturligt så alla vet när kalaset startar upp. Att bestämma en tid när kalaset sluta är något som uppskattas av föräldrar. Då kan de i sin tur planera in dagen hur den ska se ut. Se till att avslutningen blir enligt utsatt tid så ni inte kör över och håller på för länge så föräldrar får stå och vänta på att det ska vara över.